I CAN FINALLY BE HAPPY

Jag vet inte vad jag ska säga, jag kan börja med att TACKA er mina fina läsare, såg precis att statestiken ändå varit hyfsad och ni anar inte vad glad jag blir över att ni ser efter om jag börjat blogga igen! det visar verkligen ert intresse.
Ska börja snart igen, det lovar jag. 
Känner bara inte att det är rätt tidpunkt för det nu, om jag ska säga det rakt ut så har mitt liv varit bättre utav att inte blogga.. tror det finns en hel den folk som läser här för att se vad jag gör osv.. folk som vill se mig nere.
men jag är stark, när ena dörren stängs så öppnas en annan och med hjälp av mina vänner så har jag klarat mig igen om de mesta och står på fötter igen.

har hittat på en massa massa massa skojiga saker under tiden, och haft det så roligt som möjligt. 
Vädret är SKIT så det finns ju inte super mycket att göra, men man försöker ju.
skulle i alla fall bara meddela om att jag lever och är på rätt spår igen, börjar blogga så småning om och då lovar jag att det blir GRYMT, och som sagt tack för att jag har så fina läsare. PUSS PÅ ER 
OJ BILDERNA BLEV LITE KONSTIGT UPPLAGDA, MEN DET FÅR NI TA! HAHA

SEE YAAAAA

har inte kännt för att blogga och har tappat lusten helt! Tror jag tar en bloggpaus, hur länge vet jag inte meneder lär ni väl märka. Puss på er ♥

YOU ONLY LIVE ONCE

hej snyggisar har verkligen inte alls haft någon tillgång till att blogga alls men jag mår bra och jag lever!
Igår blev det friabad med några av mina girls, och senare på kvällen blev den en härligpratfylld fika på Mezo med min fina Pamela.
Idag har jag legat och degat i soffan hela dagen, sitter o kollar på the good Wife som går på tv nu och det är riktigt bra faktiskt!
När mamma kommer hem så bytar jag ÄNTLIGEN rum! Yeey, dock kommer jag sakna min kära syster som flyttat hemifrån :(
 
-YOLO på friabad!
 
 

RSS 2.0