Just cillin'


VALBORG

Tror inte jag kommer på F på engelska nationella- uppsatts som jag skrev! Det var lättare än va jag förväntat mig.. Dock var 80 minuter alldeles för lite och det var knappt så jag hann med!!
Eftersom att Philip låg hemma och var sjuk igår så åkte jag dit direkt efter skolan och mös lite till burger king MUMS!

Idag är det Valborg och jag önskar er alla en super härlig kväll. Själv ska jag till Lund på dagen och på kvällen festas det loss. Super duper taggad inför dagen!


Apr. 28, 2013

Inlägget nedan skulle komma INNAN bakken menmen. Är på väg hem nu efter att ha firat pamsi hela dagen. Uuuunderbart har det varit!
Nu ska jag ta bussen till Philip så att han kan följa mig hem. Nationella imorgon, HEJ F


Apr. 28, 2013

Bra dag i Malmö gick dock inte lika bra som vi hoppats på. Men fick umgås med mina härliga girls så det var absolut värt det. På kvällen åkte jag till tivolit som är uppe i stan och fortsatte det skojiga. Träffade Philip där och vi åkte hem till mig och sov.
Idag fyller min älskade pamsi år och vi ska till bakken för att fira! Åååh tagga!


Apr. 27, 2013

Igår var världens mysigaste fredag. Slutade tidigt, åkte till Ali med furat och Johanna, när Cajsa och Sophie slutade så kom dom också dit. Vi åt en massa och lyssna på musik som vanligt. Kul va det i allafall!! Efteråt åkte jag till mina kusiner och umgicks med min kära familj. Kvällen tillbringades hos Philip och sen tidigt i säng.
Nu är jag på väg till Malmö, och fyyyyfan hur min morgon har varit....


Apr. 25, 2013

Trotts 13 timmars sömn så somnade jag runt 9 hos fur och sov sååå gott!
Idag ska jag på skönhetsbehandling och rensa mitt ansikte från massa skit...
Efteråt ska jag hem till Philip och mysa lite sen plugga förhoppningsvis.
Är i skolan nu och hade gjort vad som helst för en kebabtallrik nu.. FY VAD HUNGRIG JAG ÄR


Apr. 24, 2013

Vaaaarför blir inte jag motiverad fast jag följer en massa sånt här på insta!!!
Åååh ska fan bli fitness nuuuuu.


Smått av allt

Engelska läs och hör nationella gick bra idag tyckte jag! Får se om resultaten ser lika ljusa ut bara!!
Efter skolan åkte jag och furri hem till mig och åt (som vanligt) klockan 4 hade jag tid på Gecko för navel piercing för tredje gången.. Tredje gången gillt!! Hoppas jag..
När jag kom hem packade jag ihop mina saker och är nu på väg till furri där jag spenderar resten av kvällen/ natten.

Idag har jag varit piggare än någonsin, somnade nämligen 17.30 och vaknade 06.30.. Hej 13 timmars sömn.. Så mycket plugg fick jag gjort igår! Helt sjukt att jag inte vaknade fast mamma hade varit inne och försökt, haha..


Bring it

Nedanför var sööööndags inlägget!!
Stör mig som fan på både blogg aspen och min mobil + att när jag skulle blogga från datorn så ville den inte som jag.
Har dock ute gjort så jätte mycket mer än att pluggat och varit med Philip. Nu har jag slutat och utan att tänka på hur fruktansvärt mycket jag har att plugga till så åker jag ner i stan för lite mat med furat Cajsa och Johanna, ångest!


-

Super mysigt igår! Rockkonsert och sen mys med mina babes till hunger games och gottgott. Nu har jag varit i stan med min syster och hennes kille och ska äta. Ska träffa Philip en stund senare och hitta på något i det fina sommar vädret. Har även hunnit sola en stund i trägården idag, ääälskar det!!!


Karma is going to fuck you up

Jag fattar inte vad meningen med att förstöra för någon annan är? Vad får man ut av det? Det är någon idiot som gjort en fake kik och skrivit till Philip att jag varit otrogen? Snälla, tror ni ens jag kollar på andra killar när jag har världens bästa själv? Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta, hur kan man ens vara så patetisk? Efterblivna..


Looove it

La mig super tidigt igår och ändå var jag tröttare än någonsin i morse.. Hur är det möjligt?
Nu har jag precis kommit ut från skönhetssallongen med mindre hår, både fixat ögonbrynen och andra småsaker.
Ska snart möta upp tjejerna och gå på konsert och träffa vår idol!! Som vi ska skryta med våra hata göteborg repliker!!
- ha den underbar fredag allihopa! För det tänker jag ha.

-har även precis sagt till mamma att gå hem och beställa smycken till mig, jag veeet jag behöver inte för jag har fullt blablabla MEN JAG DÖR AV SMYCKEN SÅ JO JAG BEHÖVER VISST! Hoppas nu mamma också tänker som jag, detta är bland annat det jag tänkt beställa.



Apr. 18, 2013


-matkoma hela dagen

Chill dag i skolan idag, började med sov morgon och när jag kom till skolan så har vi håla över no lektionen som är 75 min!! Det blev istället espresso house med mina babes. Åt jätte mycket vid lunchen och ytterligare en massor på hemkunskapen direkt efter..
Åkte hem till Ali trotts att jag låg i matkoma och vi trallar såklart ner i stan med Tony över en kebabtallrik.. Fy.. En dag full med för mycket mat..
Nu är jag äntligen hemma och ska sätta mig till ro och läsa lite. Skönt med fredag imorgon! Fullt med planer!
-invigde även mina skönheter idag.


Apr. 17, 2013

Del prov 2 i nationella- geografi gick sämre än jag trodde och definitivt sämre än del prov 1..
Idag har jag gjort en massor, varit på väla och ätit och sen promenad längs stranden med Philip, mötte upp abbe som skulle äta, sen åkte jag till mina små änglar Ella och Emil och mös lite med min syster. Nu är jag på väg hem och får sällskap av Philip igen inatt. Så säger godnatt redan nu! Godnatt


Apr. 16, 2013

Hunnit med en massor idag faktiskt, känns jätte bra! Var även ute och solade i bara shorts och linne med mamma!!
Imorgon har vi del prov 2 i geografi.. Hoppas det går minst lika bra dom del prov 1!! Super nervös..


Apr. 16, 2013

For iväg till skolan imorse för att göra nationella, som tur är vår lärare världsbäst och han säger "provet är jobbigt så gå hem när ni är klara" sååå skönt!! Är hemma nu i allafall och hinner äntligen göra i ordning min garderob som skrikit efter mig den senaste månaden. Sen blir det väl en massa plugg... Ååh vill inte ens tänka på det!
- saknat efter sommarkläderna jag äntligen börjat ta fram! Dock är jag väldigt alldeles för blek nu.. Menmen..


Kommentar!

Det blev Philip en runda innan jag åkte hem, vattengympan gick super och nu ska jag plugga innan läggdags!
Imorgon köttar vi nationella i geografi, nervöööst!!
- fick en kommentar om vad jag köpte i London, köpte en maaaassor!! Allt mellan hatt och skor så känns lite jobbigt om jag ska skriva allt. Försökte ta snabba fotton innan, detta är INTE allt dock.. Missat massa kläder, en del trosor, strumpor, smycken osv, men här ser vi på ett ungefär. Godnatt!


Apr. 15, 2013

Så sjukt härligt att gå från skolan med solen vid min sida, dock tråkigare att inte kunna ta del av det utan veta hur mycket plugg som väntar hemma.. Ikväll kör vi även en come back på vattengympan.

Igår körde vi igång grillen för första gången i vår, satt i uterummet och mös hela kvällen med familjen och Philip, jätte härligt, NU ÄR DEN RIKTIGA VÅREN HÄR!


Apr. 14, 2013

Hemma nu efter en mysmorgon med pams. Ska plugga en stund med Philip snart och sen kommer min syster och hennes "dejt" på middag.
Annars händer inte så mycket.. Den är en tråksöndag som alla söndagar! Så det blir nog bara att vara hemma och vila upp sig inför veckan full med nationella..


Ännu fler!


FLER BILDER


SMÅÅÅTT

Skrev värsta inlägget om hur london var så bara försvann allt så orkar inte skriva om det, det får blir det här istället!
Blogg appen har inte fungerat så har inte haft ork att blogga, men London var gryyyyymt!!! Helt sjukt vilken upplevelse det var, vill verkligen tillbaka.
När jag kom hem så va jag med familjen lite och sen med Philip. Igår var det skola som vanligt och efteråt mötte jag upp Philip och åkte till honom, vi var där hela kvällen med sällskap av Abbe och sen gick hem till mig och sov. På morgonen åkte jag till sjukhuset för att hälsa på min syster och var där hela dagen. Kvällen avslutade jag med varmchoklad och en promenad med pamsi, precis som på en sommarkväll!
Nu har vi myst klart och ska sova. Godnatt!


Lite uppis här bortifrån!

Skit i inlägget nedanför!! DETTA ÄR SÅ JÄVLA BRA, jag älskar det!!!
Lite shopping gjorde som ni märker susen, köpt massa fina saker. Är super nöjd! Dock ööööver sliskiga människor här men det får man leva med. Har nästan aldrig internet och när jag väl har det så är det inte bra. Så Lägger upp massa bilder när jag kommer hem.
Idag regnar det men annars är det ganska bra väder!


Apr. 08, 2013

Fyyy vad jag är onöjd, vill hem, härifrån!! Allt är hemskt, har fått världens sämsta uppfattning av London. Såg dock både Amanda fondell och oscar zia på flygplatsen så de va kul. Men annars suger allt annat, resan gick bra tack vare Sophie! Är inte människan som gillar att flyga helt enkelt..
Får se vad denna dagen har att erbjuda då.


STILL DONT GET IT

Sååååå sjukt! Är hur taggad som helst, har fortfarande inte riktigt fattat det!


Apr. 07, 2013

På dagen hade jag verkligen fuuuullt upp hela dagen, på kvällen va på fest igår, jätte roligt blev dock lite för mycket av allt så Philip följde med hem och gjorde mig sällskap till jag åkte nu på morgonen, SKA DU ÄNTLIGEN TILL LONDON!!!


Apr. 06, 2013

Helt sjukt hur jag mår.. Har aldrig mått så här dåligt av mensvärk. Hemskt är det, kan inte ens beskriva!!
Hoppas det går över till kvällens party.
Ja jag vet, jätte dumt av mig att festa dagen innan jag åker.. Men yååålåå typ.
JA FÖR JAG ÅKER FALTISKT IMORGON!!


KAN INTE FATTA DET

Det kändes inte verkligt förrän idag då vi hade genomgång om Londons gator, JAG SKA TILL LONDON OM 2 DAGAR MED MINA FAVVISAR!!!
Det bästa är ju då att det inte blir som en vanlig klassresa, har ju mina närmsta vänner med på resan och det är det som räknas!! Tror fortfarande inte jag fattat att jag riktigt ska dit.

Igår träffade jag Ali efter skolan och åt glass och snackade lite, världens härligaste är han! När jag kom hem så kom Philip till mig. Inget pluggande inför idrottsprovet jag hade idag blev det... Men klarade de ändå. Gick förhoppningsvis ganska bra!
Idag efter skolan solade jag med soffe och sen träffade Philip. Nu på kvällen har jag myst med min favvo pamela och helt konstigt att jag säger de, men ska sova nu... På en fredag! Mår så himla dåligt, med turen jag har fick jag min mens idag.. Och ska få stå ut att flyga med den!!!! :( (intresseklubben antecknar.. Jag vet!)


Apr. 03, 2013

Nationella.. Hmm, nä kemi är inte min sak helt enkelt! Hahaha...
Slutade vid 1 och åkte och solade med Ali och Johanna direkt, efteråt blev de glass eftersom solen var uppe och sen åkte jag och joj hem till mig, hon kom med idéen att vi skulle lägga oss lite och då råkade jag såklart somna.. Bär jag vaknade tre timmar senare så var hon borta! Haha. Duschade och gick hem till Philip och mös lite, nu är jag äntligen hemma och ska soooova igen.


HELT SJUKT!


Day 30.

Precis hemkommen från Philip. Var ute på en lång och ovanligt jobbig pw idag. Gick hem duschade, gick till Philip direkt (garanterat sjuk imorgon, man ska aldrig gå ut med blött hår) där tvingade han mig att äta, och sen kollade vi film osv.
Imorgon är det dags för no nationella- labbration. Undrar hur det kommer att gå.. Godnatt!


Apr. 02, 2013

Hur fan?.. Har ingen aning! Tog av mitt skal och hittade det här... Bra där!


Perfection ★


HELTAGGAD

Första dagen i skolan, detta suger. Vill hem!! Hatar tisdagar, långa och tråkiga!
Idag ska jag bara plugga, powerwalka och träffa Philip. Kan inte Fatta att jag åker om 5dagar!!!!!!! HELTAGGAD


KOMMENTAR

Fick en kommentar av såklart en anonym på det tidigare inlägget om det där med ryktena. Så här såg denna kommentaren ut "- Det är tyvärr så det kan gå när man bjuder för mycket av sig själv och vill ha uppmärksamhet på ett sådant sätt. Tyvärr. "

Mitt svar till dig miss anonym, snälla var vänlig och förklara vilken sorts uppmärksamhet jag tycks vela ha och tyvärr så är det så att du är inte tvungen att läsa min blogg eller ha något med mig och göra (antagligen känner du mig tillräckligt bra för att veta vad jag bjuder på). Tyvärr så finns det såna här negativa läsare och tyvärr så påverkar det mig faktiskt. Saken är den att jag berättade om de rykten som spridits för att någon frågade om de, så får man sån här respons tillbaka. TYVÄRR inte så jätte roligt.


#ätaheladagen

Aprilskämtet om graviditeten gick ingen vidare, dock lurade min mamma mig riktigt rejält...
Efter brunchen gick jag hem, gjorde vid mig och åt + världens godaste efterrätt på det. åkte ner till stan tillsammans med min syster och fikade med henne och hennes kompisar. När vi kom hem igen så satt kusinerna osv där och såklart blev det ytterligare ännu mer mat! Fick dessutom världens bästa påskägg fyllt med en mascara, rouge, nagellack, pengar och självklart godis. Mums.
Men nä nog med mat hela dagen... Blev alldeles för mycket så bestämde mig för att gå ut på en timmes lång pw med syrran, + övningar efter. ännu mer mums!
Godnatt, tagga skola imorgon.. Verkligen..


Hoppas du fick svar på din fråga Albertina!

Denna kommentaren fick jag när jag skrev om att det spridits rykten om mig precis innan lovet.
Det var två bilder som i extrema rumpnakenbilder som spreds runt och då sa folk att det var jag.
1 man ser tydligt att det inte är jag
2 jag har inte sånt whit trash rum
3 jag är inte överviktig, människan väger typ 100kg
4 jag skulle aldrig fått för mig att skicka något sånt!

Vad tror folk egentligen?? Så himla irriterande..
Gick upp till rektorn och vi skulle få slut på ryktet, för hur kul är det att bli anklagad för något sånt när man är oskyldig? Det hade varit en annan sak om det var jag, då hade jag ju fått skylla mig själv! Som tur var så hann jag prata med dom flesta som hade varit med och spridit och såklart var det 98orna som har varit i farten.. Men jaja det pratas inte om det längre, så det är ingenting jag tänker på. Men fy så dåligt jag mådde! Ville inte gå till skolan eller ens gå ut, ville bara vara hemma och gråta (på grund av att saker har hänt tidigare så se detta så himla känsligt för mig)


GLÖM INTE ATT LURAS!

Sovis med mina furat Cajsa Johanna och Sara, jätte mysigt med kortlek och godis!
Har redan lyckats luras (1april) HAHAHAHA, så himla bra är jag!
Till Philip sa jag att jag ville göra slut osv, till Abbe (philips bästa vän) sa jag att jag var kär i honom och inte Philip längre, och till Ali sa jag att jag varit otrogen. Min plan inför påskmiddagen med hela familjen +kusiner osv, är att säga att jag är gravid. Får se hur det går!
Nu är jag vaken för att gå på brunch hos sammie. Mums!


RSS 2.0