ITS FRIDAY

Det är fredag idag och det firar vi så gott hos Helbest på tjejmiddag ikväll!!

Musikalerna, haha förutom att jag sjöng helt fel text på mitt solo så gick det super dom flesta låtarna i allafall!
Vi fick en himla bra respons av båda publikerna så så dåligt kan det inte ha gått.. HEJ SKOLA PÅ MÅNDAG.. Usch hemska tanke. Nu ska jag sätta igång och sminka mig, ha en suuper fredag! För det tänker jag.


GODMORGON

Smart som jag är så glömde jag min plånbok med båda mina busskort i skolan och kom inte på det förrän jag precis skulle springa till bussen..
Så min älskade morfar kör mig.
Idag kör vi musikalen två gånger, för olika skolor!! Är jätte nervös!!


PREMIÄREN

Om jag får säga det själv så tyckte jag premiären gick super! Dock var ljud/ljus inte lika bra.. Fattar inte vad dom gjorde där uppe, men annars gick det galet bra tyckte jag. Och hade SUPER KUL, vilket egentligen är det viktigaste.
Nu ska jag sova! Är så sjukt sjukt trött, imorgon väntar ytterligare två shower!
Godnatt!


FLOOTING

Igår kom jag en bit på min engelska novell, och sen letade jag fram abba kläderna som skulle med upp på scenen idag. Själv tyckte jag det gick ganska bra men våra musiklärare var dock inte lika nöjda, men imorgon smäller det på premiären!!

Nu har jag precis varit på mammas klinik och för första gången provat på FLOOTING, det var nog det häftigaste jag varit med om och kommer absolut att åka o hälsa på mamma lite oftare!
Ända saken jag aldrig provat på när jag varit där men det var verkligen något!
Slappnade av i hela kroppen och ville inte upp!! Inga spänningar kvar i nacken. CHECK!
Nu längtar jag bara till imorgon!


Sep. 25, 2012

Hej finisar, helt okej skoldag idag faktiskt!
+ att jag blev vald till att plåtas som snövit till en plansch och reklamera vår julkonsert.. Hoppas det gick så bra som jag vill, för roligt va det!

Fick ju sluta ca 2 timmar senare än dom andra och mitt älskade äckel väntade på mig så vi kunde åka och inviga MCs nya glassar. Gott och tjockt!
Nu står PLUGG på schemat.. Döda mig.


Såg att Furrsen varit inne och svarat på hennes frågor om mig.. Haha sickness brud de dära!
Nästan allt var sant också, någon överdrift här och där.. Och sa att du inte skulle berätta om nicke nyfiken....

Har precis varit på träning och pumpat på stången, och nu sitter jag hos syrran och kollar Xfactor. Fan vad vissa är kassa..


Svar på frågorna!

SVAREN!
1.  Hur blev du och Zina vänner? Fin blogg <33

Första dagen i fyran, och vi fick våra nya platser. Vi kom bredvid varanda och började snacka om att vi var sysslingar eftersom både är araber. Tyckte hon var världens coolaste med sin klädstil, haha. 
 
2. Säg tre av Zinas sämsta och bästa sidor!

Det första är väl att hon aldrig säger förlåt förutom när hon ''menar'' det vilket blir jobbigt efterhand, haha. 
Hon kan aldrig erkänna att hon har fel vilket hon OFTAST har så det blir väl en massa ni lyssnar aaaldriiig på furat abbas!

Hon har väldigt svårt för att tro att folk faktist bryr sig. Jag har själv sett hur många gånger hon har blivit sårad och kan förstå varför folk tror hon är ''hård'' ibland men samtidigt förstår varför hon är som hon är. Synd bara att inte folk slutar uttnyttja henne ibland..
 
Hennes bästa är, att hon ALLTID får mig att skratta. Sjukaste människan att vara med. 
Otroligt lätt att prata med, okej det ska en BÄSTIS vara men, folk uppfattar henne som en pskolog typ haha, skitbra för mina problem iaf! 
Står ALLTID för sina åsikter, även fast hon inte alltid säger dem som man vill att hon ska göra så är det otroligt bra!
 
3. Kan inte du visa en bilder på er när ni var mindre och nutid??
Absolut!
4.  Har ni någonsing haft ett riktigt stort bråk där ni har slutat prata?

Ja, oftast när vi bråkar så löser vi det genom att vi bara låstas att allt är som vanligt vilket är cirkus 1 timme efter bråket har hänt, men den värsta gången var att vi slutade snacka i cirkus en vecka.
 
5. Hur är Zina i verkligheten??

Hon är en snäll människa väldigt VÅLDSAM ibland, men för det mesta världen härligaste. Får sina utbrott och GRÅTTATACKER ( finns inte en enda dag där hon inte gråter haha) men skrattar alltid bor det med sitt fula häxskratt. HAHA
6. Zina skrev alltid bokstäver på folk i sin blogg var det hennes kille hon träffade?
 
Haha nope. Zinoni är singel och sökande, haha (Bilddagboken in my heart)  men hon har sin man som hon SKA få. If people are meant to be, they eventully find their way back toghether.

7. Har hon piercingar och var? Var du med henne när hon gjorde dem?? Älskaar din blogg

Haha yes, i navlen och i örat. Var med henne när hon gjorde navel piercingen men vi skrattade för mycket och då började hon gråta (told you..) så jag fick gå ut med Jojjis haha..
8. Hur många förhållande har Zina haft?

Konstigt nog var hennes senaste förhållande i typ fyran med 3 Robin, yes i still remember them Zina.. Haha nej, hon har varit på som man så fult uttrycker det, massa massvis av boys, och vi har hållt lag, haha. Men det var väl 1 som hon hade något riktigt seriöst med. Men kan säga att hon är en vädigt bra tjej så förstår varför måånga killar vill ha henne.
8.  Är du lik zina har ni samma personlighet också vidare?

Man kan faktist tro det men nej. Vi är sjukt olika, tänker helt olikt, har HEEEELT annolunda musiksmak. Hon är en Facebook människa och jag är mer än TUMBLR om ni förstår. Dock har både vääärldens torraste humor.
9. Vad är det värsta du har gjort mot zina och det värsta hon har gjort mot dig?

Det värsta och det enda jag ångrar inom vår vänskap, var att jag inte berättade en otroligt viktig grej som kunde ändrat mycket. I dåläget hade jag inget val, men om jag hade vetat hur det hade blivit hade jag gjort det. 
Hmm.. Kommer inte på något direkt, men har väl varit småsaker som har sårat mig otroligt mycket för stunden då jag inte har förstått hur man kan göra något sånt, men sen typ lungat ner mig och kollar helheten.
10. Vill Zina ha barn?

Haha yes, ett helt fotbollslag av mulatter med typ afrohår eller något sånt var det.
 
11. Har Zina gått på några sporter? Isåfall vilka??

Japp, Cheerleading var hennes liv även fast hon skolkade för att hoppa studsimatta med Mig och vårt Crew, och gått på gympa på Linn tror jag? Hon gick på reaggeton men eftersom ALLA började vilket jag förstår var skittråkigt, går hon nu på poledancing. Försökte även få med henne i mitt fotbollslag men det är liksom Zina vi snackar om..
12. Vad tycker Zina om falskhet och svek?

Hon tycker väl som de flesta människorna? Haha, men det är väl det sämsta någon kan göra och jag vet att hon HATAR det mer än något annat.
13. Vem är hennes närmaste vänner?

Haha, jag of course.. Cajsa och Johanna. Vi har hållt ihop från fyran och det är liksom vi. Men sen vet jag att Sophie, Tintin Emmie också betyder otroligt mycket för henne.
14. Är Zina oskuld??

Visste att den frågan skulle komma.. Haha, men JA det är hon. Och ni kan fan tacka mig. Haha eski, men jag är faktist en stor del till att hon inte är ute och prostituerar sig right this second..
15. Har zina bra musiksmak? vad gilar hon för artister?

Ni som har sett One tree hill, hon är lite som Brooke i highschool och jag är peyton på den fronten. Jag liksom gör hennes spotifylista. Kan säga såhär, hade frågesport med henne och Cajzz, dem trodde Veronica maggio hette, Monica och Flo rida, uttalade Florida. Det visste inte heller vem Dvid guetta var.. Kaos.
16. Vad är det skämmigaste hon har gjort?

Haha vad är det för fråga.. Tänker faktist inte vara sån biach och avslöja vissa skämmiga saker HAHA, men kan göra en komisk version. När vi var 12 började Zinas fjortisperiod. Vi gick runt på familia och hon såg ut som en bajskorv. Sen kom Nicke nyfiken, ni vet den apan? I typ en stor mjukisstaty sak och dem var lika bruna, HAHAH! Dooooog av utskämdhet.. ( Heter det så?..)
17. Finns asmånga skämmiga människor i Helsingborg.. Vad tycker zina om dem?? Har hon någon för bild?

Hon hatar dem. Haha vi delar åsikt där. Så jääävla skämmiga, såå sjukt haha. Ja, tror faktist hennes mamma är hennes förebild. Otroligt underbar människa!
18. Dricker eller röker zina?
Hon röker defenetivt inte, hon dricker inte heller, dock har väl alla smakat nån gång väl?
19. Gillar hon fotboll? Vilka lag hejar hon på?
Haha nej, hon hatar fotboll. Medgångsupporter så of course Barca.. (Äkta united fan här!)

20. Var bor zina, hur många syskon har hon?

Zenka bor på Ramlösa i ett gult hus med trädgård och jaccuzziiii, som jag älskar hehe! TRE, Jonas Anchii ( Arianna) och Sara. 
21.  Vad har hon för klädstil ??

Hon har inte typiska Helsingborstilen ( Pälsväst, ASH, libeskin bälte och Hunky dory) Utan har sin egna, med lite blandat varje dag. 
22. Här kommer 5 snabba, vad väjer hon?
Instagram/facebook
Bajsa/kissa
Svika/Sviken
Twitter/Tumblr

Tror hon väljer FB faktist för Insta har ingen chatt. BAJSA lätt, vet ni hur många timmar av sitt liv hon har suttit på toaletten haha? Svika, tror jag haha. Hon HATAR tumblr, så Twitter om hon vet vad det är..
23.  Zina är väl halv arab? Kan hon arabiska?

Haha hon kan några ord som jag har lärt henne haha, annars dem vanliga Habibi, Bajsa och Hmar haha.
24. Tror du att ni kommer vara vänner när ni börjar gymnasiet?

Ja. Kommer aldrig släppa henne. Otroligt svårt att hitta äkta vänner i denna staden, så kommer aldrig låta henne försvinna hehe.
25. Är zina duktig i skolan? Var ska Zina gå på gymmnasiet?

Hon var inte så duktig helt ärlig, sket i skolan men eftersom hon sitter bredvid världens kämpare (MOI) så tycker jag hon har skärpt till sig ordenligt och förstårr att det finns mer i livet än killar och vänner hehe. Hon vill bli polis så förmodligen SOS olympia.
Jaa, det var allt för mig. Tyckte detta var Skitkul och tog inte med alla frågor. Zina är världens bäst och jag äskar henne otroligt mycket, även fast jag inte alltid visar det. Worlds Greatest. ♥
/ FURRI 
 

LAST NIGHT

Frågorna har kommit fram som dom ska så det blir väl att Furrisen svarar på dom imorgon!
Igårr kväll sov vi hos Cajs och tänkte att vi kunde bjuda hem ett par stycken och kolla film eller hitta på något då hon hade FF, det slutade med att minst 25pers vandrade in i cajsas hus och gjorde det till fest. Efter en massa panikutbrott jag fick så blev det bra ändå och vi hade det super kul med en massa nya människor. "YOLO".
Idag har jag absolut inte gjort något annat än att deppa till det fula vädret och umgås hemma med familjen.
Nu blir det snabbt i säng till Xfactor.


✰★☆ frågestund ✰★☆

 Hej alla Zinonis läsare! Tänkte eftersom Zina är såkass på sin uppis tänkte jag gottgöra det. Ni får tills imorgon på er att fråga frågor om min Zizze som blir svarade av mig ( Furrii). Okej, leeets go!
/ FURRE SNURRE

SKA BÄTTRA MIG

Förlåt för att jag inte bloggat, finns inte så jätte mycket att skriva.. Vi har musikprojekt i skolan, när vi slutat åker jag hem till min kära mormor och sen är ute och springer eller powerwalka en runda. Igår hade jag världens mysigaste dag som tillbringades med mitt lilla äckel Sophie! Hon hjälpte mig fixa min mobil som jag råkade låsa... Sen var vi ute på pw i regnet, när jag varit hemma och duschat och grejer så återvände jag till min kära granne. Vi hade det super mysigt med kessela, bär och film!
Idag ska jag umgås med Furrisen, super längesen jag var med bara henne så det ska bli hur skoj som helst!

-godmorgon förresten!


  
 
 
 

 


YOU MADE ME CRY, AGAIN

Idag gick skoldagen bra, dock varit sjukt trött och hängig hela dagen!
När jag kom hem från skolan passade jag på när det inte regnade och var ute och sprang en runda i parken. Fyfan vad skön det var!
Nu är jag så trött efter att liggande på soffan till tv tittande så jag ligger i sängen och halv sover.
Imorgon börjar jag halv 10, fett nice.
Så blir det antagligen en pw innan skolan med Sophie, NU ÄR JAG MOTIVERAD- och bilden är mitt mål.


THIS UGGLY TIMES

Godmorgon godmorgon!
Känner mig trött och hängig efter att ha vaknat upp till regn o moln :(
Nu är jag på väg till skolan
- TAGGA musikprojekt dag 2


POLEDANCING

Hej fina, har haft en jätte bra dag idag!
Vi började på vårt musikprojekt (alltså inga vanliga lektioner alls under två veckor utan bara jobba på vår musikal)
Jätte härligt faktiskt!
Slutade vid 11.30 och spenderade hela dagen med mina galna SK.
Nu har jag precis tränat första gången på en ny dans- poledancing!! Det är sjukt roligt men fy vad svårt.
Men jag är riktigt taggad faktiskt.
Nu ska jag fortsätta kolla på Xfactor och njuta av de sista minutrarna.


YOU

Haft en super härlig dag med nära och kära då jag åkte direkt från ella och emil till min andra syster där hela familjen var samlad! Mys.
Nu ska jag sova, godnatt!


FEEL ME

Söndag- ELLA & EMIL DAG

Sitter på bussen nu på väg till syster, ska umgås med mina tre saknade älsklingar hela dagen!!


PARTY CRASH?

Haha vad världen är orättvis.. Och vad folk är dåliga på att ljuga.. Och vad folk väljer status före kompisar.. Usch!
Ja fest och fest.. Har nog inte varit på någon lyckad fest på evigheter känns det som.
Visst satt med lite trevligt folk.. Dock är vissa så extremt skämmiga, men det är deras ensak!
Jag åkte lite tidigare just för att det inte riktigt blev en jätte lyckad kväll. Kan det bero på att min furrsi inte kom med??
Måste vara en stor anledning i allafall!
Men har ju inte bara haft det dåligt, kvällen började med en "incident" (haha Sophie och samie) och sen hade jag och Sophie vår egna lilla förfest som flöt på som det skulle haha!
-som sagt, kvinnor har sin plats i köket.. Ja jag gjorde en massa mackor åt de stackars hungriga pågarna.

Nu sitter jag på bussen och ska hem och sova! Ska bli så skönt att sova ut. God natt!


Tell me something i dont know

Bara degat hela dagen sen jag kommit hem, men haft så sjuuukt kul i min ensamhet.. Cajsa och Johanna ni gjorde verkligen min dag "gissa vem". men nu tar de slut på lugna och dags att höja tempot.. Ikväll väntar fest med soffe och cocco, är inte så jätte taggad faktiskt med de kommer väl!!
Nu har jag precis duschat och ska börja göra V mig.
Kanske bloggar senare! Puss

-saknar bolmsö så mycket!


I dont give a fuck

Godmorgon, fortfarande i glummslöv och väntar på att dem andra ska vakna, dock hunnit kolla en massa kläder.. Här får ni ett tjuvkik.


FRIDAY FRIDAY FRIDAY

Haft en jätte härlig dag.. Dock hade vi världens svåraste so prov med SICKNESS frågor men visst..
Har fikat på alla ställen i stan och haft det jätte mysigt. Nu är vi på väg till glummslöv och ska mysa lite till där, får se hur de blir imorgon. Puss på er, och njuuut av fredagen mina fina!


MIN MORMOR ÄR DEN BÄSTA MORMORN

Godmorgon fina, sovmorgon idag så är pigg och glad och älskar livet eftersom att det är FREDAG!!
Dock regnar de och är skitkallt..

När jag kommit hem från skolan sen så väntar min älskade mormor på mig, ÅÅÅH VAD JAG SAKNAT HENNE!!!
Älskar henne så himla mycket.

Kvällen tillbringas med pamsi och ligan med tjejmiddag, Mysmys.

- ha en super fredag, love Zina Allaiddin


♕ grattis i efterskott min prinssesa ♕

 Igår eftermiddag stressade jag till tandläkaren från skolan och lyckades ändå komma 3 minuter sent.. och få världens utskällning av min kära tandläkare, tack för den!
åkte raka vägen hem och sminkade mig och, off till syster på kvällsmys med hela familjen för att fira hennes födelsedag.
detta är då människan som varit min förebild under all tid, människan som jag sett nest upp till än någon annan,
människan som är så fin underbar härlig och rent ut sagt jobbigast.. but thats a sis right?

idag slutade vi tidigt och åkte till Sam med några av brudarna, vi ''designade'' våra loggböcker och är super nödj trotts att den inte är klar än.
efter allt klippande och limmande så åt vi och kollade på film. åkte hem hyfsat tidigt för att plugga, och visst gjorde jag det! skrev en hel del på min engelska uppsatts faktiskt,så nu är jag ledig för idag och ska ut och promenera med mitt äckel sophie snart.
- sis.
- förra årets loggbok.


~Loggbok åk 8  2011-2012~












 

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆


☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆


FORGET IT

Dumheter, jag ska inte alls ta bort bloggen!
var upprörd vid gårdagens inlägg och jag har ångrat mig, jag ska inte alls ta bort bloggen.
idag var det verkligen en bra dag för mig, var hur pigg som helst och på sjukt glatt humör.
förutom att jag varit hos optikern och fått beställa glasögon (ååh nej) såhar jag städat ochpluggat hela dagen!
känner mig som en riktig nörd.. tandställning, glasögon, och plugghumör! haha ojoj.

har faktiskt känt mig som en helt annan människa på sista tiden, varit glad och positiv till allt (förutom igår)
och det känns som om allt känns mycket lättare nu.
nu kan jag lyfta högt på huvudet och säga love life.
skulle egentligen träffa Emmie en stund nu på kvällen, men fick en riktig huvudvärk så det blir att stanna hemma och mysa med familjen.
-take care of you




 
 
 
 
 

som vanligt.. alltid mig. låt mig vara istället!

Helt sjukt att allt dåligt alltid ska hända mig, precis som om det vilar en förbannelse över mig!
alla problem bara dras till mig som om jag vore någon jävla magnet..är så arg och ledsen nu att jag bara vill att mamma ska komma hem så jag kan gråta ut med henne, min älskade älskade mamma..
personen som alltid förstår mig oavsett vad och aldrig vänder ryggen till.

kommer även stänga ner bloggen.. igen.. eftersom att det är precis som jag sa, folk utnyttjar bloggen för att kunna snoka på mig.
jag försöker ibland vara så ärlig som möjligt här vilket kan bli alldeles för fel.
det folk inte fattar är att jag skriver blogg för att kunna kolla tillbaka sen när jag är äldre och kunna minnas.
det kan jag inte om ni hindrar mig från att skriva vad jag känner och vill skriva!!
JAG NÄMNER JU INGA NAMN!!!!
ååh jag blir knäpp.. för vet precis hur det kommer bli.. det kommer bli precis som i 8an, snälla gud rädda mig från helvetet..
imorgon ska jag i allafall till rektorn och få ännu en ''talk'' som jag tidigare fick av min mentor.
och om ni läser detta.. som ni förmodligen gör.. förlåt om jag råkar säga en smula för mycket, men det är trotts allt en privat vardags blogg ni är inne på.

- hoppas gud är på min sida imorgon, eftersom att det verkligen inte gick som det var tänkt på klassfotot, fan!

det sämsta med detta är att senast igår satt jag och berättade för min familj hur bra allt gick för mig och hur allt rullade på precis som det skulle, hur glad jag var över att jag är jag och allt jag har! jag verkligen uppskattade allt, och nu vill jag bara skjuta mig själv.. tänk hur folk kan stampa ner en människa rätt ner till botten.
men så är det väl alltid, man är aldrig tillåten att vara glad och ha det bra förlänge..
''grattis ni lyckades, är ni glada nu''??





DUCK.FACE.DAY

Kvällen började bra då Tintin kom till mig och väntade in furat, vi fixade oss, lagade mat, och hade allmänt skoj.
(samt kvarlämnade blåmärken av Tintins boxningsmatcher mot mig..)

absolut segaste festen någonsin vi lyckats få för oss att gå på, kanske kan det bero på att det inte alls är folk jag hade valt att ''umgås'' med eller så bara var det en slump att den inte blev lyckad.
Vi blev bjudna på en annan fest alldeles i närheten där det iallafall lät vara 100 gånger roligare då vi gick förbi för att ta bussen, vi valde dock att åka hem och inom mc ofc!
inte riktigt hungriga eftersom vi hann gå och hälsa på Isabel en stund, och åt upp halva huset!
tre trötta tjejer kastade sig i sängen och vaknade lika trötta, cajsa åkte hem direkt på morgonen men jag o fur försökte i allafall plugga.. men nu när hon åkt ska jag plugga på riktigt!
två läxförhör imorgon.. SAMT SKOLFOTO!
-snälla snälla snälla gud, låt mig bli bra på detta skolfotot!!

 

back on track

 Världens härligaste fredag igår!
för det första så gick skoldagen snabbt och lätt, och kan tycka att jag fick världens bästa solo inför vår musikal!
WE WILL ROCK YOU- duette med min älskade Fur, sjukt kul!!
efter skolan åkte jag fur, cajs och johanna till Filbornaskolan och hälsade på Pamsi, det slutade med att jag och pams åkte hem till henne och åt och direkt efter åkte till Mezo och tog en late. mys som alltid.
På kvällen drog vi till mc med Max och sen sovis och ännu mer snack om allt mellan himmel och jord.

nu sitter jag och snackar med Fur i telefon och ikväll blir de fest!
-back on track


 
 

heja SVERGIE!

Hej finisar!
Idag var dagen okej och kort! Slutade som varje torsdag med hemkunskap!
Fyfan vad duktiga vi är Jen!!
Nu håller Sam mig sällskap tills matchen börjar.. Och IMORGON ÄR DET FREDAG! 
Morgondagens planer kommer senare!


LYCKAN

Hej snyggisar!
Igår hade jag världens bästa dag, tråkigaste skoldagen men som räddades av att jag va med Fursen hela dagen. Jätte härligt! När jag kommit hem så körde jag och Sis zumba och tränade mage. FRESH!
Idag var skolan helt okej, slutade med att jag fjäskade till mig en biljett till Svergie- Kina matchen imorgon. Efter det stressade jag hem till Fur då jag som är så snäll följde med henne och kollade på när joj spelade match. Det slutade med att vi åkte och beställde pommes och satte på Leaglly blondie1 och 2!! Sjukt längesen jag kollade på dom.
Nu ligger vi och halvsover.. Ja redan!
Men måste vila ut, har inte somnat innan 00.30 på hela veckan, skärpning skärpning!
Godnatt och sov gott.


köp ett liv

 Det blev ingen mer bloggning igår, tänkte inte alls på det faktiskt!
blev med tvingad till MC med sophie och sen var vi hos mig en stund, mys mys.

idag gick skolan bra, känner mig lite friskare också för den delen!
stör mig dock på vissa respektlösa människor som gör så otroligt pinsamma saker och sen skyller skullden på mig?
asså helt seriöst, köp ett liv.
men allt detta lönade sig när vår förra mentor kom in i klassrummet med en massa massa massa fika åt oss!
haha proppmätt åkte jag hem och nu sitter jag fast klistrad framför tv'n så.. hejdå till matten jag skulle jobba klart med idag..
vill även ut o springa idag! sjukt taggad, så ska försöka tvinga med Sophie att springa en runda i parken med mig

-saknar dansen, men snart börjar det igen för mig!

.




ett sent godmorgon!

Godmorgon allesamans, ja nu börjar faktiskt min morgon..
lyckades hålla mig uppe till 05.30 fast jag nästan sov den sista timmen, VAR ALLTSÅ UPPE ETT HELT DYGN!
när jag vaknade kände jag mig jätte trött o tänkte ''ååh klockan är säkert 9 eller något''.. men nej klockan var 15.02!
hur kan detta vara möjligt? jag.. sova länge? haha nu blir Fur stolt över mig!

och förresten, åkte till Cajs där brudarna väntade igårkväll, vi gick som vanligt upp till bogge och vissa släppte mer loss än andra.. mm mer loss!! hahaha.
mådde sjukt dåligt och kände att de inte alls känndes bra att sova där, så jag åkte hem på kvällen och som tur va träffade Noel så han kunde vänta med mig på bussen i mörkret.

nu ser jag att mamma dukat fram och gjort mackor till mig, men bloggar väl senare!



fur, kommer du ihåg Mars månad? hihi :*






ALSO WORDS HURTS

En riktig vilodag blev det då jag kollat några Jersey Shore avsnitt tills min dator inte ville mer..
Men då satte jag på tvn och kollat AKWARD maraton, älskar det!

nu ska jag vänta på att mamma ska komma hem och senare drar jag mig mot Cajsa där brudarna antagligen bestämmt sig för att sova hos, annars blir det väl hos Saris.
-en vanlig mysig lördag med mina absoluta favoriter på plats.


GIRLPOWER is the best power.

 Ingen direkt enkel sak att få upp mig och Johanna imorse efter att ha chatroulettat ett bra tag igårkväll!
skoj som vanligt, och självklar är den elaka biten bäst där vi låtsas som att vi inte vet att dom hör oss och säger en massa elaka saker om dom, haha sjukt hur man kan underhålla sig till det.

Inventeringen på ICA var skitroligt och såklart är Furrisens förtjänst! sjuk människa hon dära..
Efter inventeringen blev det raka vägen hem, då jag halv sov hela vägen på bussen och sen kastade mig i säng när jag kom hem, såå skön känsla! somnade inom 3 minuter och sovett bra tag.
Nu har jag precis kommit ut från min långa härliga dusch jag förtjänat, och tänkte sätta på en film eller något.
JA DET ÄR LÖRDAG, men kan verkligen inte göra någon idag med den mensvärken jag bär på!!
+ att jag börjar ju som sagt bli sjuk, och nu har det brutit sig ut ännu mer. Så tror det är bra med en vilodag för mig, särskillt eftersom att HÖSTENS första dag är här!
ett officiellt bye bye till den lilla men härliga varma sommaren vi haft.



RSS 2.0