That crazy little thing we called love

Igår var jag ute och åt kebab med Ali och hand lillasyster! Haha det behövdes.. Har inte ätit något sånt hela veckan jag var sjuk ju!
Sen satt vi barnvakt igår, jag furat Cajsa och Johanna.. Eftersom att barnen sov så blev det en vanlig snackstund med mina älsklingar. Idag har jag varit med om en massa.. Alldeles för mycket!! ÅÅH HATAR IDIOTISKA MÄNNISKOR!
Sen var jag och Cajsa och hämtade Ella och Emil från dagis, sen dess har vi baaara myst för fullt till Bamse med pizza och lite nya ord, har nämligen lärt dom säga TUTTE så det springer vi runt och skriker här hemma haha!

- ikväll är det sirocco som gäller, nu kör vi tjejer!


Last night ☮♛♰

Har varit sjuk hela veckan vilket har gjort att jag inte alls haft ork eller ens något roligt att skriva om!
I fredags mådde jag bättre och hade Xfactor mys med Johanna och Cajsa.

Igår fyllde Johanna år och SJÄLVKLART SKULLE VI FIRA DET!
Vi sa till henne att vi skulle äta på haket men det hon inte visste var att vi hade överraskningsfest för henne. Jag och furat mötte upp henne på haket, satte på ögonbindeln och "happy bithday" öronen och började sjunga genom hela stan. Vi fick en massa folk på vägen till att både sjunga och säga grattis. Inte nog med att poliser började stöta på oss, vi fick skjuts av en cykelvagn också! Haha när vi kom fram till Cajsa där brudarna väntade så åt vi, dansade, dampade (idiotiska ägg kastare, vi vet vilka ni var!!) och hade allmänt skojigt. Några av oss gick vidare på fest som tyvärr inte var någon höjdare, men det var trevligt folk där i allafall!
Nu ska jag sätta gång och plugga lite, skriver sen!
- här får ni lite bilder sen igår! GRATTIS JOHANNA ÄNNU EN GÅNG, DU ÄR BÄST!


Med den turen som jag har..

Usch känner mig helt förjävlig, inte nog med att jag sitter och väntar på min doktor bredvid en skrikande unge utan jag har lyckats bli sjuk under natten vilket gjorde att jag sov i 2 timmar!!
Är heelt död, fan vad jag hatar denna skit dagen!!


✭✭✭

Pluggat hela dagen och fått en massor gjort. Avslutade med att åka och hälsa på kusinerna.. Proppa i sig en massa skräp och umgåtts med hela familjen. Jätte saknat! Helt knasiga är dom.

Imorgon åker jag till Ängelholm sjukhus.. Hoppas det går bra! Ber för mig själv ikväll. Godnatt mina fina!


SÖNDAG -> pluggdag

När vi varit och köpt presenter (uggs till båda två och en blus till Ella, t-shirt till Emil) så satte vi oss vid Norra Hamnen och njöt av höst solen som var framme medan vi packade in det. Vi hade det jätte trevligt på kalaset också och efter åkte jag hem med Cajsa då Johanna spontant följde med. Hur skulle vi spendera våran lördags kväll? Vi var över allt och ingenstans, haha roligt var det i allafall. Det slutade med att vi gick hem till Cajs och kollade Fredagen den 13! Nu ska jag snart hem och PLUGGA PLUGGA PLUGGA, usch ni anar inte vad som väntar mig.. Men nu jävlar ska jag bli klar med allt. Puss


TAGGA BARNKALAS

Godmorgon finisar. Sitter på bussen och är på väg för att träffa Fur och Cajs i stan, sen beger vi oss mot Ella och Emils födelsedagskalas!
- Hipp hipp hurra!


MIN MYS FREDAG

Skolan var som vanligt bara att vi avslutade fredagen med världens tråkigaste so film!!
Senare efter skolan åkte jag ner i stan och träffade Ali, Tony och Amel en stund. Efter en massa buss åkande så kom vi till Sara då alla brudar var samlade. Vi kollade Xfactor till en massa gottgott och pumpade på reklamerna med Saras högtalare.
Nu har jag precis kommit hem efter bio!
Kollade Paranormal Activity 4 med Yohannes, den var ganska lång tråkig och lätt den sämsta av dom. Men får erkänna att jag hoppade till några gånger ändå.. Haha. Nu ska jag sova, imorgon väntar barnkalas!


Oct. 18, 2012

Precis som jag trodde gick mitt utv samtal super bra! Idag tränade jag även min första cheer träning och I LOVE IT. Får en massa gamla minnen när jag står där och försöker lära mig det nya Chick programmet. Inser verkligen hur mycket jag saknar det!
Imorgon är det freeeedag! YEY!

Idag fyller även mina små älsklingar år!!
GRATTIS PÅ 2ÅRS DAGEN MINA SMÅ ÄNGLAR, moster älskar er ♡


LÅNGT INLÄGG, SORRY FÖR DÅLIG UPPIS

Har varken haft tid eller särskild lust att blogga men nu tar jag dag för dag, och försöker vara ganska kortfattad!
Lördags; Vaknade med dåligt humör som snabbt vände när jag mötte upp Furat i stan, vi kollade rundor en massa men hittade inte mer än en sjukt snygg bh och ett iPhone skal. Cajsa kom ner för att fika med oss, och det blev en chailatte på Espresso House. Vi åkte hem till mig och var där ett tag, Cajsa och furat gick ut med Atheena men det orkade inte jag så jag stannade hemma och Philip kom. Mina kusiner var också på besök och vi lekte en massor med dom.. Ja ni vill inte se hur mitt rum såg ut efter det besöket!! Furat och Cajsa kom igen och Philip gick efter ett tag. Johanna kom senare på kvällen och Studsikingarna (som vi kallade oss i 4an) hade en alldeles egen myskväll.

Söndag; Det skulle vara en pluggdag med Philip men blev mer en "pizzakäkande framför tvn" dag! Men det är ju trevligt det med.

Måndag; träning och en massa plugg..
Tisdag; Slutade efter lunch och Fick Ali att följa med mig till tandläkaren! Därefter var jag i stan hela dagen samt fikade/åt heeela dagen men furat, Cajsa, Johanna och Emmie!

Idag, åkte hem så fort som möjligt efter att jag varit och simmat.. Furat och Johanna gjorde mig sällskap och vi pluggade lite. Nu sitter jag hos min fina syster efter att ha haft snack stund med mamma och syster.


AT MATZAS, hahaha

Hejsan hejsan finisar.
Igår pluggade jag och Sam järnet av oss, tack för hjälpen!!
Idag gick skolan super och eftersom att det är FREDAG så blir allt automatiskt super bra!
Efter skolan åkte jag, Fur, Joj och Jennie till pisse och mös till en massa gottgott. Efter det åkte vi hem till mig och fortsatte med både ätandet och mysandet! Nu sitter jag hos Pamsi och haft Xfactor kväll med henne med ytterligare gottgott.. Hmm hur ska detta sluta för sommarkroppen?!

- Ali som smygfottar mig när jag pluggar så duktigt..


STAY STRONG

Äckligt godmorgon!
Vaknar upp till -1 grader!! Kan ni fatta?
Jag kan i allafall inte det och snart ska jag ta bussen.. Och det är fortfarande -1, jag kommer bokstavligen dö av kyla..
Efter skolan följer Samsam hem till mig och hjälper mig att plugga lite!
TAGGA so inlämning på måndag.. Fuck this shit.


Oct. 10, 2012

Hejhopp, har absolut inte haft någon tid att blogga alls sen måndags. Har bara pluggat, pluggat, skypat, och pluggat!!
Till bland annat de förbaskade matteprovet vi hade idag. Usch så skönt att få det överstökat!
Tyckte det gick helt okej och är faktiskt nöjd med det. Idag har jag inte gjort så mycket annat än att vara hemma och nu precis varit iväg och handlat skor!
Nu ska jag hem och fortsätta mysa med min familj.


FUCK MONDAYS

Usch.. Hemska måndag!
Hatar måndagar.. Och nu är den här, det suger! Igår pluggade jag lite men slutade med att jag stod och sjöng framför spelen och längtade tillbaka till scenen. Ikväll har jag träning, tagga tagga. Det är det bästa med måndagar ♡♡


TAKEN2

Igår när jag kom till den efterlängtade bion så fick jag en massa skäll, jag och Tintin var nämnligen trötta och tänkte att vi sover en timme, det slutade med att jag vaknade en kvart innan bion skulle börja och fick paniköver allt spamm på mobilen haha, ni skulle sett så sura dom var!!
Hann i allafall exakt och kom in på reklamen.

Taken2- Den var bra, ja! men själv tyckte jag att 1an var bättre.
kanske var för att jag hade för höga förväntningar just för att 1an var så sjukt bra!
2an var ju inte dålig, men bara inte lika bra som jag hoppats på.. men absolut värd att se ändå.

- Söndag, pluggdag!



AT TINTIN'S

Nu sitter jag hos Tintin och väntar på att bion ska börja.
Hade jätte mysigt med Pamela och snackade om allt vi missat.. Dock var hon sen som vanligt och det började med att jag skällde ut henne, men sen vad det hur trevligt som helst!
Nu får vi hoppas att Taken är lika bra som jag förväntar mig!! För är sjukt taggad.

- han kommer antagligen att döda mig för bilderna, men det får jag ta helt enkelt! Haha


DEN SOM VÄNTAR PÅ NÅGOT GOTT VÄNTAR ALDRIG FÖR LÄNGE

Nu sitter jag bara i väntar på att klockan ska ticka snabbare så att jag kan komma iväg någon gång!!
Ska fika med Pamsi runt 5 tiden, efter det så åker jag till Tintin och hittar på något med honom. Dagen slutar med Taken2 på bio med mina homies. Är riktigt taggad! Nu ska jag fortsätta vänta... Och ja, ungefär så här ser min väntan ut!


FÖRFEST PÅ MC

Haft en jätte glad skoldag idag som inte varit särskilt jobbig. Nu sitter jag på Mc med Emmie och har snackat av oss rejält! Nu blir det snart tjejkväll hos Linnea och sen sover Emmie hos mig, Ååh känns som evigheter sen!


LOVE FRIDAYS

Hej mina fina!
Igår hade jag en lugn och trevlig kväll, och idag väntar en ny dag.. OCH DET ÄR FREDAG!!
Fyfan vad jag älskar fredagar!
Ikväll blir det tjejmiddag hos Linnea men min älskling Emmie, saknar henne så att det inte går att beskriva!!
Ha en SKITBRA fredag, fan vad jag är på bra humör idag!!


GOOD TIMES

Hade världensbästa skoldag, slutade 11 och hade inga jätte jobbiga lektioner innan dess. När vi slutade åkte jag och Jojisen till kebabkungen och åt oss tjocka.. När hon tog bussen stannade jag kvar i stan och träffade Ali, till slut bestämde vi för att GÅ till ramlösa
station.. Menmen aldrig fel med lite motion eftet att proppat i sig en hel kebab! Nu ska jag fortsätta mysa med Sophie och HÅLLA PÅ MED FOLK PÅ CHATTROULETTE, hahaha sjuuukt kul!


varför hatar folk mig? vad har jag någonsin gjort dom?

 
fick en kommentar jag såg precis och självklart var det annonym med namnet ''duvetveeembror''eftersom att folk i nuläget aldrig vågar stå för sina hatkommentarer.
asså du är ful , tro inte dig för mycket , du tror för mycket om dig själv , du tycker du är finast ? snälla du kolla på dig bra i spegeln , alla gillar dig för du är horig av dig , ta självmord eller något du är fuul fatta det killar vill ha dig för din kropp inget annat din polska arabiska skit

svaret till denna ''brorn''-
Jag tänkte börja med att berätta om att för det första så är mitt självförtroende det sämsta för tillfället, är inte nöjd med någonting alls och så här dåligt har jag inte tyckt om mig själv på länge.
Nej, jag tycker inte att jag är ful.. men har aldrig någonsin påstått att jag är finast eller skrivit någonting som kan tolkas att jag tycker överlägset om mig själv, vilket jag inte heller gör. tycker du dock ska ta en funderare på om kommentaren verkligen är till mig eller om du bara mådde allmänt dåligt över dig själv och var tvungen att skriva av sig, för det är okej.. men kom inte hit och gör det!
och för det andra, jag hade väldigt mycket uppskattat om du kommit med en kommentar till om VARFÖR jag är horig, vad är det jag gör som är horigt, eller på vilket sätt är jag horig? du kan vara annonym igen, det spelar ingen roll. men tycker verkligen du ska tänka på vad du säger, för antagligen känner du inte mig alls och kan därför inte dömma om jag är horig eller inte. det kan bara folk som känner min in och ut göra eftersom att dom vet vadjag gör om dagarna, och om det är horigt!
tack för upplysningen, men jag är fullt medveten om att vissa killar bara är ute efter min kropp och inget annat så du behöver inte oroa dig. men tack ändå.


Oct. 03, 2012

Idag mådde jag alldeles för dåligt för för både skolan och orgenteringen!
Men fick ändå ganska mycket gjort här hemma, både i rummet och en del plugg. Känner mig hur duktig som helst, nu ska jag fortsätta plugga och sen sätter jag mig i salongen så får mamma göra något åt mitt hår som jag är alldeles för trött på!


VI TVÅ #fuck #the #rest

Hej! Idag gick skolan helt okej.. Som vanligt känns Tisdagarna huuuuur långa som helst och dessutom blev mina hörlurar stulna :(
Kom hem fick väääärldens mensvärk så jag bara låg och grät i 3timmar vilket gjorde att jag inte kunde träna idag..
Imorgon är det orgentering som gäller, hoppas jag mår bättre då så jag kan vara med!
Godnatt på er mina fina.
- glasögonormen är på G... It sucks


MEN JAG ÄR LYCKLIGARE NU


JULSHOW

Blev ju inte helnöjd med plansch bilden, men men... NU TAGGAR VI JLKONSERTEN


Whoop whoop

Inlägget nedan skulle kommit upp i lördags.. Ööh hatar att mobilblogga ibland!
Nu är jag precis hemkommen från första skoldagen på två veckor, det kändes väl helt ok. Nu blir det plugg och sen åka och hämta ut min GLASÖGON innan träningen.. Ja jag ska få glasögon, dock bara till att läsa med.. Men ändå!
Tandställning och glasögon.. Hur slutar detta!!


LETS DO THIS ONE MORE TIME

Hejsan!
Igår hade jag faktiskt en jätte trevlig kväll, en massa massa MASSA skratt och snack.. Att man näst intill dog (eller spydde HAHAHA, skojar älsklig S)

Idag blev det att ta med Furat,Ella och Emil till tropikariet och umgås med dom hela dagen, det har faktiskt varit en riktigt riktigt rolig dag! Nu ligger jag redan i sängen med Cajs och väntar på morgondagen. Imorgon åker jag även hem och då hoppas jag verkligen att jag är på plugg humör.. Godnatt!


RSS 2.0